Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü diri gömmek

Rüyada ölüyü diri gömmek

Rüyada ölüyü diri gömmek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, maddi güç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ölüyü diri gömmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi planlarınız konusunda endişelendirebilirler.

Rüyada ölüyü diri gömmek anlaşmazlıklara düşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada diri diri insan gömmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kişisel kavgaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği diri diri gömmek çok mutlu olacağına, sevineceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada diriyi gömmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada diriyi mezara gömmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada diri bebek gömmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada diri diri gömmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments