Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini diri diri gömmek

Rüyada kendini diri diri gömmek

Rüyada kendini diri diri gömmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada kendini diri diri gömmek gördüyseniz:

  • Geleneksel veya alışılmış şekilde düşünürseniz bazı ilişkilerinizin kontrolünü ele almak isteyebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu diri diri gömmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada diri diri insan gömmek kendi işine sahip olacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine inanılır.

Rüyada diriyi gömmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, özlemelerin son bulacağına delalet eder.

Rüyada diri insan gömmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği diri diri gömmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini diri diri gömmek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada insanı diri diri gömmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada diriyi mezara gömmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, şansının açık olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments