Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini diri diri gömmek

Rüyada kardeşini diri diri gömmek

Rüyada kardeşini diri diri gömmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , helal olmayana göz dikmeyeceğine, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalet eder.

Rüyada kardeşini diri diri gömmek gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Rüyada kardeşini diri diri gömmek son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini diri diri gömmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, variyetini çoğaltacağına işaret eder.

Rüyada bir insanı diri diri gömmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada diri gömmek daima ona hürmet göstereceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına işaret eder.

Rüyada diri adam gömmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Rüyada diri diri gömmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek tabiri caizse can bulacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada diri diri birini gömmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments