Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diri birini gömmek

Rüyada diri birini gömmek

Rüyada diri birini gömmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yetkili bir göreve atanacağına delalettir.

Rüyada diri birini gömmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızda olumlu değişikliklere sebep olabilir.

Rüyada diri gömmek her daim temkinli olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diriyi mezara gömmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği diri diri gömmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini diri diri gömmek yaşamının da düzene gireceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada diri insan gömmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diri diri birini gömmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada diri birini gömmek arzuların yerine geleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada diri diri gömmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments