Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada direkten düşmek

Rüyada direkten düşmek

Rüyada direkten düşmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada direkten düşmek gördüyseniz:

  • Yaratıcıcılık gerektiren işlerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilginç veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada direkten düşmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada direkten inmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine yorulur.

Rüyada direkten indiğini görmek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşmek ve kurtulmak mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına işarettir.

Rüyada hayvan dışkısının içine düşmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada süte düşmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, geçiminin yerinde olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine alamet eder.

Rüyada evin üstünden düşmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments