Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süte düşmek

Rüyada süte düşmek

Rüyada süte düşmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine delalettir.

Rüyada süte düşmek gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Rüyada süte düşmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sütün içine düşmek istediği projeleri yapamayacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, sorununu kolayca çözeceğine tabir olunur.

Rüyada bisikletle suya düşmek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada hapishaneye düşmek çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, haksızlıklara uğranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemiden denize düşmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine tabir olunur.

Rüyada üst üste düşmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamurda düşmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada duru suya düşmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments