Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest almayı öğrenmek

Rüyada abdest almayı öğrenmek

Rüyada abdest almayı öğrenmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada abdest almayı öğrenmek gördüyseniz:

  • Kişisel ani kararlar vermekten veya evde ani değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada abdest almayı öğrenmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alırken ağlamak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alırken kan görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına işarettir.

Rüyada abdest alıp kuran okumak hoş olmayan sözler işiteceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine işaret eder.

Rüyada namaz abdesti almamak rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alıp namaz kılmamak hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına işarettir.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak kariyer planının altüst olacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments