Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz abdesti almamak

Rüyada namaz abdesti almamak

Rüyada namaz abdesti almamak şanslı günlerin kapıda olduğuna, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz abdesti almamak gördüyseniz:

  • Hiçbir şüpheye yer bırakmaksızın insanlara güvenmek doğru değildir.

Rüyada abdest alıp namaz kılmamak sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada camide abdest alıp namaz kıldığını görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest alıp sabah namazı kılmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işarettir.

Rüyada abdest alıp namaza durmak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, karasızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments