Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, işinin yoluna gireceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren bazı konular istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalet eder.

Rüyada akşam namazı için abdest almak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada akşam namaz kıldığını görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada akşam namazını kıldığını görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, kariyer planının altüst olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet eder.

Rüyada akşam namazı kıldıgını görmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akşam namazı kıldırmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına işaret eder.

Rüyada akşam namazını yanlış kılmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına yorulur.

Rüyada akşam namazını cemaatle kılmak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments