Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alırken kan görmek

Rüyada abdest alırken kan görmek

Rüyada abdest alırken kan görmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Rüyada abdest alırken kan gördüyseniz:

  • Biraz da yarını düşünerek hareket etmenizde fayda var.

Rüyada abdest alırken kan görmek daha çok iş yapacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest alırken dua okumak kişinin adeta gençleşeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok sağlıklı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alırken kusmak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine işarettir.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, kazancın katbekat artacağına inanılır.

Rüyada abdest almadan namaz kılmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada abdest alırken ağlamak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine yorulur.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak zor durumların biteceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini abdest alırken görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments