Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babayla kavga etmek

Rüyada anne babayla kavga etmek

Rüyada anne babayla kavga etmek sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Başkalarının düşüncelerini veya tavırlarını düzeltme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına tabir olunur.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babayı kavga ederken görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek başarılarının daim olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babayla kavga etmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneyle babayla kavga etmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments