Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneyle babayla kavga etmek

Rüyada anneyle babayla kavga etmek

Rüyada anneyle babayla kavga etmek çok büyük mutluluklar duyulacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet eder.

Rüyada anneyle babayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Karşı taraf sizden hareket bekliyor.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba kavga etmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne baba kavgası görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek işten yana şansının açık olacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne ve babayla kavga etmek tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada anne babayı kavga ederken görmek refah düzeyinin düşeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments