Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balona tutunup uçmak

Rüyada balona tutunup uçmak

Rüyada balona tutunup uçmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, güzel bir evliliğe, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada balona tutunup uçmak gördüyseniz:

  • yanlız dikkatli olun size oldukça ağır bir görev yüklemek isteniyor.

Rüyada balona tutunup uçmak çaresizliğinin büyüyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulur.

Rüyada bir şeye tutunup uçmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına delalet eder.

Rüyada birine tutunarak uçmak ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ipe tutunarak uçmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bir şeye tutunarak uçmak mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada balonun içinde uçmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balonda uçmak çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Rüyada balon üstünde uçmak kötü gününü de paylaşacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, sonradan da çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments