Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek

Rüyada arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek

Rüyada arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hem itibar edineceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşıyla el ele tutuştuğunu gördüyseniz:

  • Dramatik tepkiler vermekten kaçının.

Rüyada arkadaşıyla el ele tutuştuğunu görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada başkasının el ele tutuştuğunu görmek yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle el ele tutuştuğunu görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına delalet eder.

Rüyada el ele tutuşup yürümek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada birinin elini tutup yürümek şüpheli bir olay yaşanacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada el ele tutuşan çift görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yağmur yağmamasına, zorlukları teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekle el ele tutuştuğunu görmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, bolluğun sürekli olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments