Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinin parçalandığını görmek

Rüyada dilinin parçalandığını görmek

Rüyada dilinin parçalandığını görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dilinin parçalandığını gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçının.

Rüyada dilinin parçalandığını görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki parça et görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücutta et parçası görmek borç batağına düşeceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ay parçası görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada cam parçası kusmak aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz parça görmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cesedin parçalandığını görmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odun parçası görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments