Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun parçası görmek

Rüyada odun parçası görmek

Rüyada odun parçası görmek başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, hem de para kaybettireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada odun parçası gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya çalışmalarınızı takdir eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada küçük odun parçaları görmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine işaret eder.

Rüyada odun parçası görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada odun parçası yemek engellerden kurtulacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada odun parçası toplamak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı parçalara ayırmak zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kırık cam parçası görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ekmeğinin azalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada yılanı iki parça görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments