Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilin kesildiğini görmek

Rüyada dilin kesildiğini görmek

Rüyada dilin kesildiğini görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, huzura kavuşacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada dilin kesildiğini gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Rüyada dil kesildiğini görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, hayatının alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada dilinin kesildiğini görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dil kesilmesi görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine işarettir.

Rüyada dilin kesildiğini görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada dili kesilmek adının yayılacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilsiz birini görmek gönül sızılarının dineceğine, geçecek güzel bir ömre, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilini görmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada dilinin kopmasını görmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments