Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili kesilmek

Rüyada dili kesilmek

Rüyada dili kesilmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına delalettir.

Rüyada dili kesilmek gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziki düzenlemeler yapabilirsiniz.

Rüyada dilinin kesildiğini görmek içsel güvensizliklerinize, akrabayla araya mesafe konulacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dil kesildiğini görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada dili kesilmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilin kesildiğini görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, düştüğü zor durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada dil kesilmesi görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına inanılır.

Rüyada yılan dilli insan görmek kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine inanılır.

Rüyada dilin koptuğunu görmek hataların telafi edileceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet eder.

Rüyada uzun dilli yılan görmek alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, vefa göstereceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments