Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinin kanadığını görmek

Rüyada dilinin kanadığını görmek

Rüyada dilinin kanadığını görmek güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, günah işleyeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, hasret gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinin kanadığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere biraz zaman verirseniz, size gereken desteği veya motivasyonu vereceklerini göreceksiniz.

Rüyada dilin kanadığını görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilinin kanadığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine, her şeyin ters gideceğine işarettir.

Rüyada dilin kopmasını görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dili boğazına kaçmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzu dili yemek bereketin ve verimin olacağına, çok önemli noktalara geleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine işarettir.

Rüyada dil soymak zahmete ve derde düşeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde dil görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dili kesmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments