Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil soymak

Rüyada dil soymak

Rüyada dil soymak işinde yükseleceğine, dayanışma içinde kalacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dil soymak gördüyseniz:

  • Ufak tefek flörtler daha ciddi bir hal alabilir.

Rüyada dil soymak tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada insan derisini soymak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kendi yüz derisini soymak işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalettir.

Rüyada ceviz kabuğu soymak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine alamet eder.

Rüyada yılan derisini soymak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve rüya sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada enginar soymak işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine delalet eder.

Rüyada patatesi soymak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar soymak atılan adımların sıkıntı yaratacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments