Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil dil görmek

Rüyada yeşil dil görmek

Rüyada yeşil dil görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, büyük başarı kazanacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil dil gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz her zamankinden kolay olabilir.

Rüyada yeşil dil görmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, daima önüne bakacağına inanılır.

Rüyada dilini yeşil görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Rüyada dilini çiğnemek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada dili kesmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, onun istediği yoldan gideceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilsiz yılan görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini dilsiz görmek sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dana dili görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına delalet eder.

Rüyada dili kopmuş görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, daha rahat para kazanacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments