Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilini dikmek

Rüyada dilini dikmek

Rüyada dilini dikmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilini dikmek gördüyseniz:

  • Bazı işler zannettiğiniz gibi ilerlemeyip tepetaklak gidebilirler.

Rüyada dili dikmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilini dikmek hastalıklarının düzeleceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dil kanaması görmek çevrenizden takdir görmeye, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini dilsiz görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına alamet eder.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin dilini kesmek dertlerin son bulacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Rüyada dilenen birini görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, malına gelecek zarara, borçların kısa sürede kapanacağına rivayet eder.

Rüyada yılan dilini görmek ticarette öne geçeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments