Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili dikmek

Rüyada dili dikmek

Rüyada dili dikmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, sevdiğini söyleyeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dili dikmek gördüyseniz:

  • Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, arzuları altında kalabilirsiniz.

Rüyada dili dikmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada dilini dikmek çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada ölen birinin dilini görmek çok rahat edeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin dilini kesmek yaşam refahının düşeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına tabir olunur.

Rüyada dil öğrendiğini görmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dil temizlemek iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilini deldirmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilsiz köpek görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments