Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil kanaması görmek

Rüyada dil kanaması görmek

Rüyada dil kanaması görmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dil kanaması gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilir, yalnızsanız karşı cinsten çekici kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada dil kanaması görmek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, başarının düşeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada kulağının kanamasını görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanamanın olduğunu görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanaması gelmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile kadının kanaması olduğunu görmek sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının burun kanamasını görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kana kana şarap içmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının burun kanaması görmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, düşünceli ve dalgın olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments