Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinde sivilce görmek

Rüyada dilinde sivilce görmek

Rüyada dilinde sivilce görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada dilinde sivilce gördüyseniz:

  • Yardım veya destek istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada dilinde sivilce görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilinde ip görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dilinde tüy bittiğini görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, problemlerini çözeceğine işarettir.

Rüyada dilinde saç görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilinde kıl çıktığını görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada dilinde yara olduğunu görmek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada dilinde yara görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, tabiatı kötü olan kişiye alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments