Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinde kurt görmek

Rüyada dilinde kurt görmek

Rüyada dilinde kurt görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet eder.

Rüyada dilinde kurt gördüyseniz:

  • Ya da olayları farklı açılardan ele alırsanız, huzur verici olacağını göreceksiniz.

Rüyada dilinde kurt görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilinde ip görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinde tüy görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada dilinden iğne çıkarmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada dilinde tüy bitmek kolaylığa kavuşacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına delalet eder.

Rüyada dilinde yara olduğunu görmek aile içinde saadetinin artacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, bir anda yükseleceğine delalet eder.

Rüyada dilinde diş görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilinde sivilce görmek bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments