Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının uzadığını görmek

Rüyada saçının uzadığını görmek

Rüyada saçının uzadığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı ya da komşularınızı ilgilendiren gelişmeler vaktinizi alabilir.

Rüyada saçlarının uzadığını görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının uzadığını görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalettir.

Rüyada saçları uzamak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, kurtuluşu bulacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin saçlarının uzadığını görmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, makam ve söz sahibi olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kızının saçının uzadığını görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, tazeleneceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarının uzadığını görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments