Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili yara görmek

Rüyada dili yara görmek

Rüyada dili yara görmek hayallerinin suya düşeceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, acı tecrübeler edineceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, karın artacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada dili yara gördüyseniz:

  • Size bazı teklifler getiren kişiler olabilir.

Rüyada dil yarası görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dilinin yara olduğunu görmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada dili yara görmek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, kötü işlere girmeyeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada eşek dili görmek işinde terfi edeceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dil çıkartmak kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dili kesmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük dilini yutmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, kendisiyle de gururlanacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dilini çıkarmak çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, işlerinde aksama olacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments