Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil yarası görmek

Rüyada dil yarası görmek

Rüyada dil yarası görmek alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, inancını bir kenara atacağına, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, eski enerjisini bulacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına delalet eder.

Rüyada dil yarası gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortaya atılarak aslında almak istemediğiniz riskler alabilir ya da ileride pişman olacağınız adımlar atabilirsiniz.

Rüyada dili yara görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada dilinin yara olduğunu görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza yorulur.

Rüyada dil yarası görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dil tutulması konuşamamak şansının kendisinden yana gideceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine yorulur.

Rüyada dili kesmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının dilini ısırmak bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilinin parçalandığını görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Rüyada dile piercing takmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments