Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı kanamak

Rüyada bacağı kanamak

Rüyada bacağı kanamak güzel bir evliliğe, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, çaresiz kalacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağı kanamak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme çabanız, farklı beklentileri olan kişilerin sizden faydalanmaya çalışması anlamına gelebilir.

Rüyada bacağı kanamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulağı kanamak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada burnun kanamak hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözleri kanamak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuçları kanamak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına delalettir.

Rüyada ayakları kanamak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağı kanamak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, üzüleceğine, yıpranacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments