Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilekte bulunmak

Rüyada dilekte bulunmak

Rüyada dilekte bulunmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilekte bulunmak gördüyseniz:

  • Olumlu fırsatların takibini yapmalısınız, aktif olun.

Rüyada dilekte bulunmak rüya sahibinin elinin darlaşacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına işaret eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek tutmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, işlerinin bozulacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalettir.

Rüyada dileğin kabul olduğunu görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalettir.

Rüyada dilek havuzu görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, yarasını saracağına alamet eder.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta dilek dilemek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilek dilemek çözüm yolları bulamayacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına inanılır.

Rüyada camide dilek dilemek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments