Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta dilek dilemek

Rüyada mezarlıkta dilek dilemek

Rüyada mezarlıkta dilek dilemek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, sorunlarını bitireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta dilek dilemek gördüyseniz:

  • Bazı anılar geçmişte kalan kişileri ya da olayları hatırlamanıza neden olabilir.

Rüyada mezarlıkta dilek dilemek yüzünün de yerlere düşeceğine, insanlara küsüleceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada dilek ağacına dilek dilemek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada dilek dilemek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, kişinin yasa düşeceğine, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada dua etmek dilek dilemek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına alamet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek dilemek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mumla dilek dilemek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, hanesine bolluk geleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalettir.

Rüyada dilek dilediğini görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına tabir olunur.

Rüyada türbede dilek dilemek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments