Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilek dilemek

Rüyada dilek dilemek

Rüyada dilek dilemek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, sevgi dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilek dilemek gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişilerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediginiz zevki alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada kabede dilek dilemek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilek dilediğini görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dilek dilemek eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada dilek ağacına dilek dilemek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, ün salacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ziyarete gidip dilek dilemek çok yoğun çalışacağına, kendi işine kavuşacağına, çok yorulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mumla dilek dilemek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, işlerinin her zamankinden daha güzel olacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması dilek dilemek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments