Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilek yazmak

Rüyada dilek yazmak

Rüyada dilek yazmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada dilek yazmak gördüyseniz:

  • Planlarınıza uymayan ya da zaman ayırmakta zorlanacağınız şeyler için sözler verebilirsiniz.

Rüyada dilek yazmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yeni mekânlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilek kutusu görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilek balonu görmek evlenme yolunda adım atacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet eder.

Rüyada yıldız kaydığını görüp dilek tutmak gelişeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, kara kara düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilek perisi görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dilek ağacı görmek huzur bulacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilek ağacına bez bağlamak mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments