Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilek kutusu görmek

Rüyada dilek kutusu görmek

Rüyada dilek kutusu görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, onu dinleyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayalkırıklığı duyacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada dilek kutusu gördüyseniz:

  • Biraz zorlayıcı etkiler altındasınız.

Rüyada dilek kutusu görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, gelişim içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilek dilemek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilek havuzu görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine yorulur.

Rüyada dilek çeşmesi görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta dilek dilemek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, adeta havalara uçacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayan yıldız görüp dilek tutmak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kabede dilek dilemek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada camide dilek dilemek helal ekmek yeneceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments