Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum üflemek

Rüyada mum üflemek

Rüyada mum üflemek kinin ve nefretin son bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada mum üflemek gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış olabilir.

Rüyada mum üflemek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada pasta mumu üflemek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muma üflemek dişe diş savaşacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada pastada mum üflemek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilek tutup mum üflemek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüze üflemek umutların biteceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzına üflemek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kulağına üflemek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments