Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağıza üflemek

Rüyada ağıza üflemek

Rüyada ağıza üflemek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, özel hayatının renkleneceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına yorulur.

Rüyada ağıza üflemek gördüyseniz:

  • Karşı çıkmadan önce sakinleşmenizde fayda var.

Rüyada ağıza üflemek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada suya üflemek birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalettir.

Rüyada sigara dumanı üflemek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, olmayacak hayallere kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzüne üflediğini görmek malının ve parasının çoğalacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet eder.

Rüyada pasta mumu üflemek fakirleşeceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına delalettir.

Rüyada ney üflemek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada ateş üflemek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, zararların üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzına üflemek sevdikleri ile kavuşacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments