Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze üflemek

Rüyada yüze üflemek

Rüyada yüze üflemek sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze üflemek gördüyseniz:

  • Beklentilerinizi mantıklı seviyede tutmanız gerekiyor.

Rüyada birinin yüzüne üflediğini görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yüze üflemek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mum üflemek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Rüyada doğum günü pastası üflemek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına delalettir.

Rüyada nefes üflemek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilek tutup mum üflemek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada yaş pasta üflemek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada pasta mumu üflemek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments