Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilek taşı görmek

Rüyada dilek taşı görmek

Rüyada dilek taşı görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, arzuların yerine geleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilek taşı gördüyseniz:

  • Kafanızda size heyecan veren planlar, projeler veya amaçlarınız var.

Rüyada dilek taşı görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada dilek havuzu görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine inanılır.

Rüyada dilek kuyusu görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dileğinin olmadığını görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada melekten dilek dilemek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalettir.

Rüyada dilek perisi görmek mutlu ve sağlıklı olacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine işaret eder.

Rüyada dilek duası görmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalet eder.

Rüyada dilek ismi görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments