Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dilini ısırmak

Rüyada başkasının dilini ısırmak

Rüyada başkasının dilini ısırmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, yarardan çok zarar getireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, çok eğleneceğine inanılır.

Rüyada başkasının dilini ısırmak gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda tartışmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Rüyada başkasının dilini ısırmak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalettir.

Rüyada kendi dilini ısırmak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada dil ısırmak maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilini ısırdığını görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, talihinin artacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın dilini ısırmak kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Rüyada birinin dilini ısırmak kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilini yemek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada yabancı dil konuşan birini görmek çarelere kavuşacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments