Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fidan dikmek

Rüyada yeşil fidan dikmek

Rüyada yeşil fidan dikmek üzüntüden sonra ferahlamaya, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, mesleğinde atılım yapacağına delalettir.

Rüyada yeşil fidan dikmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçların arifesindesiniz.

Rüyada yeşil fidan dikmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru fidan dikmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet eder.

Rüyada fidanı dikmek sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine yorulur.

Rüyada saksıya fidan dikmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada asma fidanı dikmek zorlukları teker teker aşacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada üzüm fidanı dikmek sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada ağaç fidanı dikmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, her şeyin yolunda gideceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına rivayet eder.

Rüyada çiçek fidanı dikmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments