Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek

Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek

Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, ağzının tadının bozulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yeni dikilmiş fidan gördüyseniz:

  • Hangi konularda ekstra beklentiler içerisindeyseniz kavuşmak üzeresiniz.

Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada başkasının fidan diktiğini görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, umutsuzluk yaşanacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada ceviz fidanı diktiğini görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, şeytanın aklına uyacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada gül fidanı diktiğini görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına inanılır.

Rüyada dikilmiş fidan görmek bolluk içine olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye tabir olunur.

Rüyada yeni dikilmiş elbise görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına işarettir.

Rüyada yeni etek diktirmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada yeni elbise diktirmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments