Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidan dikmek

Rüyada fidan dikmek

Rüyada fidan dikmek hayatına bakacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, kızına daima sahip çıkacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yarınlarına inanacağına, kısmetinin bollaşacağına, adeta sinirden küplere bineceğine yorulur.

Rüyada fidan dikmek gördüyseniz:

  • Maddi veya aileyle ilgili konuları kendi yararınıza çevirmenin yollarını bulmalısınız.

Rüyada ağaç fidanı dikmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, elindeki imkânları seferber edeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada ceviz fidanı dikmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Rüyada armut fidanı dikmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine yorulur.

Rüyada çam fidani dikmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada elma fidanı dikmek kısmetin kapanacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayısı fidanı dikmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada hurma fidanı dikmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına tabir olunur.

Rüyada fidan dikmek ve sulamak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments