Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli balık tutmak

Rüyada dikenli balık tutmak

Rüyada dikenli balık tutmak işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, daha güzelleşeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, doğru olanı seçeceğine alamet eder.

Rüyada dikenli balık tutmak gördüyseniz:

  • Aşırı hassas kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada dikenli balık tutmak çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ruhunun dinleneceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikenli balık görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına yorulur.

Rüyada çeşit çeşit balık tutmak çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yüksekten balık tutmak iyi konumlara geleceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, bilmediği duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada akarsudan balık tutmak makbul olan yollardan ayrılmayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok günah işleyeceğine delalet eder.

Rüyada denizin içinde balık tutmak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yokluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada denizde yüzmek ve balık tutmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, işlere nazar değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşınla balık tutmak aradığı çareleri bulacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
eMİN

rüyamda normal büyüklükte sırtında dikenleri olan bir balık gördüm. dokundum. kolumun kanadığını gördüm. sonra bana tebbesüm eden bir dam gördüm