Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli bitki görmek

Rüyada dikenli bitki görmek

Rüyada dikenli bitki görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikenli bitki gördüyseniz:

  • Çevrenize olan muamelelerinizde saygısızca davranma meylindesiniz.

Rüyada dikenli bitki görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine tabir olunur.

Rüyada uzayan bitki görmek uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına işarettir.

Rüyada köklü bitkiler görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalettir.

Rüyada büyüyen bitki görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada şifalı bitki görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada domates bitkisi görmek zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına işarettir.

Rüyada yeşil bitki görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıda bitki görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments