Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli kaplumbağa görmek

Rüyada dikenli kaplumbağa görmek

Rüyada dikenli kaplumbağa görmek elinde bulunan imkânların bollaşacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, şeytana uyacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada dikenli kaplumbağa gördüyseniz:

  • Çabuk vazgeçmeyin.

Rüyada dikenli kaplumbağa görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, kederlerinin son bulacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücuttan diken çıkarmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, çok büyük bir işe girileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işaret eder.

Rüyada dikenli yol görmek garanti olacak bir yer edineceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikenli tele takılmak ününün çoğalacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada kaktüs dikeni görmek hasretin biteceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına delalettir.

Rüyada dikene basmak yeni fırsatlar elde edeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada diken batmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada avucuna diken batmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments