Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta diken görmek

Rüyada vücutta diken görmek

Rüyada vücutta diken görmek başına türlü işler geleceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işaret eder.

Rüyada vücutta diken gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Rüyada vücuttan diken çıkarmak sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada vücutta diken görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine delalet eder.

Rüyada vücudundan diken çıkarmak bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada diken koparmak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dikenli incir toplamak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ardından yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikenli ot görmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, parasının ve canın güvende olacağına alamet eder.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, zorlukları teker teker aşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments