Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenlere takılmak

Rüyada dikenlere takılmak

Rüyada dikenlere takılmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işarettir.

Rüyada dikenlere takılmak gördüyseniz:

  • Size faydası olabilecek bağlantılar kurmanız gerekebilir.

Rüyada dikene takılmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada dikenli tele takılmak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, dertlerine derman bulacağına, başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikenlere takılmak çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın takıldıgını görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kolye takıldığını görmek oldukça kazançlı işler yapacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada ayağı takılmak maddi açıdan zarar edileceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada ağaç dalına takılmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments