Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye takıldığını görmek

Rüyada kolye takıldığını görmek

Rüyada kolye takıldığını görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine, işlerin devam edeceğine, stresli bir ortama gireceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına yorulur.

Rüyada kolye takıldığını gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada kolye takıldığını görmek takdir edileceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada altın kolye takıldığını görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, hayra ve esenliğe rivayet etmektedir.

Rüyada boynuna kolye takıldığını görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada alyans takıldığını görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet eder.

Rüyada ağaç dalına takılmak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada nişan takıldığını görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına tabir olunur.

Rüyada sonda takıldığını görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağı takılmak el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, elinin darlaşacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments