Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı takılmak

Rüyada ayağı takılmak

Rüyada ayağı takılmak hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağı takılmak gördüyseniz:

  • Kendinizi bir şeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada ayağı takılmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının takıldığını görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kelepçe takılmak ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada boğazına bir şey takılmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada dikenlere takılmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına kelepçe takıldığını görmek tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, saygınlığını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada takma diş takıldığını görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada tek taş yüzük takıldığını görmek çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, hanesine bolluk geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments